Mat och politik

Pelle och Tessan_webb

Jag tror på och gillar personliga samtal, närodlad mat och möten med personer verksamma i vårt län – det ger kraft, idéer och kunskap. Därför bjuder jag in till Mat och politik. Tillsammans med en lokal värd och en duktig mathantverkare bjuder jag in några personer per kommun till en närodlad middag och politiska samtal. Det blir lite som TV-programmet ”Halv åtta hos mig” men med politiska samtal där gästerna avslutningsvis får bedöma både maten och politiken.

Gästerna får ta med en fråga som är viktig för sig och sin bygd så tar jag den vidare till Sveriges Riksdag.

Mat och politik är del en av min resa mot valet 2014 där jag besöker Jämtlands läns åtta kommuner för att själv och tillsammans med några från lokalbefolkningen svara på frågan om hur blir vi fler, friskare och rikare i Jämtland?

Här kan du följa gästernas betyg i respektive kommun och vilka frågor som de tycker att jag ska driva. Missa inte recepten!

 4 maj Kälarne, Bräcke kommun

15 juni Marieby, Östersunds kommun

Följ gärna min kampanj på min facebook-sida